top of page

Profesyonel Temizlik Aşamaları

Güncelleme tarihi: 3 Haz 2022

Bursa ili genelinde verdiğimiz profesyonel temizlik hizmeti hakkında detaylı bilgi sahibi olacağınız bugünkü yazımızda sürecin başından sonuna kadar verilen hizmeti kapsayan birtakım adımları açıklayacağız.


2007 Yılından beri tecrübeli kadromuzla beraber inşaat & tadilat sonrası temizlik, ev ve iş yeri temizliği, dış cephe temizliği, apartman & site temizliği gibi daha birçok farklı alanda hizmet vermekten memnuniyet duyuyoruz.


Verilecek kişisel ya da kurumsal temizlik ihtiyacına göre bazı farklılıklar söz konusu olsa da standartlarımızdan ve müşteri memnuniyetini gözeten faaliyetlerimizden vazgeçmiyoruz.

Verilecek temizlik hizmeti, kullanılacak aletler, makineler, temizlik maddeleri ve buna ek olarak istihdam edilecek temizlik personeli ihtiyacı da dahil geniş bir planlama ile temizlik desteği vermeye çalışıyoruz. Bu amaçlar daha planlı ve programlı bir iş yapış biçimi elde etmek ve memnuniyet garantili bir çıktı elde etmek içindir.


İnşaat & Tadilat ve Yangın sonrası temizlik gibi alanlarda öncelikli olarak iş sağlığını gözeterek sizlere hizmet vermeye çalışıyor, sizlerin de katkılarıyla Bursa'da en iyi temizliği en uygun fiyat avantajlarıyla sunuyoruz.


Nurpak Temizlik Bursa Profesyonel Temizlik Hizmetinin sağlanması
Baştan sona profesyonel temizlik sağlıyoruz.


Bursa temizlik şirketi olarak birçok farklı alanda temizlik hizmetleri vermekteyiz. Hizmetlerimiz hakkında bilgi sahibi olmak için lütfen linke tıklayınız.


Planlı & Programlı Temizlik Programı

  • İlk olarak haftalık temizlik programına bakılır. Eğer ileri tarihli bir talep istenmişse randevu talebi alınır ya da kontrol edilir.

  • Müşteriden iş beklentisi ve yapılacaklar hakkında kısa bir özet beklenebilir.

  • Temizlik ihtiyacına yönelik fiyat beklentisi ilk adımda tam olarak anlaşılamıyorsa keşif yapılır.

  • Yapılan keşfe göre fiyat teklifi verilir.

  • Temizlik yapılacak yerde ihtiyaç analizi yapılır.

  • İhtiyaç analizine göre gereken malzemelerin temini yapılır.

  • İhtiyaç analizine göre iş için atanması gereken temizlik personelleri belirlenir.

  • Randevu tarihine göre, iş günü, profesyonel ekip yöneticisi ve temizlik görevlileri temizlik yapılacak bölgede hazır olur.

  • Temizlik süreci boyunca müşteri talepleri listelenir ve geri dönüşler alınır.

Bursa profesyonel temizlik şirketi olarak verdiğimiz hizmetin kısa bir özetini bu yazımızda sizinle paylaşmak istedik. Sizde kurumsal ya da bireysel temizlik ihtiyacınız için bizlere iletişim sayfamızdan ulaşabilir, bizleri arayarak randevu talebi oluşturabilir ve keşif isteyebilirsiniz.




bottom of page