top of page

Bursa Profesyonel Koltuk Yıkama Hizmetı

Güncelleme tarihi: 16 May 2022

Koltuk yıkama her evde rutin olarak gerçekleşen ve sık sık temizlenmesi gereken bir olaydır. Her evde mutlaka sürekli olarak kullanılan ama her fırsatta kirletilen koltuklar mevcuttur.

Yiyecek artıkları, dökülmeler, çocukların kalem izleri ve daha birçok çöpü içerisinde barındırabilmektedir. Hijyenik açıdan çok fazla bakteri bulunmasına neden olan bu durumdan yapılacak güzel bir temizlik ile kurtulabilirsiniz. Kötü kirlilikten, bakteri ve hastalıktan arındırılmış koltukların temizliğini firmamız aracılığı ile rahatlıkla yaptırabilirsiniz.


Profesyonel Halı ve Koltuk Yıkama Hİzmetİ

Koltuk, Çekyat, L Koltuk, Yatak, yorgan yıkama, battaniye yıkama, yerinde halı yıkama gibi geniş çapta yıkama ve temizleme hizmeti sunuyor, profesyonel koltuk yıkama makinalarımız ve buharlı fırçalama araçlarımız ile yıkanacak ürünlerin tertemiz ve steril olması için gereken neyse yapıyoruz. Koltuk yıkama hizmeti vermeye çalışırken, firma olarak ihtiyaçlar dahilinde ön bir çalışmaya yapıyor ve gereken adımları sizlerle paylaşıyoruz.

Yerinde görme, yerinde koltuk yıkama, fotoğraflar aracılığıyla, önceden, yapılacak hizmet hakkında bilgi sahibi olmak gibi planlı ve programlı bir çerçevede sizlere profesyonel temizlik hizmeti vermeye çalışıyoruz. Yerinde halı yıkama ve koltuk yıkamanın yanı sıra diğer hizmetlerimize göz atmak için hizmetler sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.


Bursa koltuk yıkama hizmeti
En yeni yöntemlerle koltuk yıkama hizmeti veriyoruz.


Koltuk Yıkama Nasıl Yapılır?

“Koltuk nasıl yıkanır?”, “Çekyat veya kanepeler nasıl silinir?” sorusuna en net cevap profesyonel bir firma çağırmaktır. Her ince köşeyi, her noktayı hijyenik maddelerle ve kaliteli araçlarla ve etkisi kanıtlanmış yöntemlerle yapılması gerekir. Bazı koltuklar çabuk kir tutan ve lekeyi gösteren biçimde olabildiği için özellikle inatçı lekelere karşı etkisi kanıtlanmış, profesyonel temizlik maddeleri ve araçlarıyla koltuk yıkama yapılmalıdır.

Koltuk yıkama makinesi, buharlı temizlik gibi halı veya koltuk yıkamada iyi çözümler sunan en yeni teknoloji araçlarla Nurpak Temizlik Bursa temizlik firması olarak hijyene giden yolda siz değerli müşterilerimize gereken hizmeti en optimum noktada sağlamaya çalışıyoruz.


Bursa En İyİ Koltuk Yıkama Hİzmetİ

En iyi koltuk yıkama hizmeti gibi bilinirliliğini kanıtlamış bir temizlik firması olarak sizlere en yüksek hizmet kalitesini yine çeşitli alanlarda sunmaya çalışıyoruz.

Bursa'da en iyi koltuk yıkama hizmetinin yanı sıra en uygun koltuk yıkama hizmetini de vermek bu alanda gayretini gösterdiğimiz bir durumdur. Koltuk yıkama hizmetleri gerek gün boyu gerekse haftalarca devam edebilen, ve süreç boyunca devamlılığı esas olunan bir hizmettir. Bu nedenle yapılan işe göre fiyat dalgalanmaları olabilmektedir.


Bursa Koltuk Yıkama Fİyatları

Koltuk yıkama fiyatlarına etki eden bazı hizmet türleri mevcuttur. Örneğin yerinde koltuk yıkama ve koltuk yıkama arasında fiyat farklılıkları olabilmektedir. Koltuk takımı, kılıfı, minder vb türlerde yıkamanın da yapılma isteği ile fiyatlarda uygunluk ve kalite firmamız tarafından karşılanmaya çalışılmaktadır.

Fiyatı belirleyen bir önemli faktör de koltuğun kişi sayısına göre büyüklüğüdür. Koltuklarda kişi bazlı fiyat belirleme stratejisi de yine bu alanda uygulanabilmektedir. Kişisel veya kurumsal talepleriniz için bizleri arayabilir ve iletişim sayfamızdan bize ulaşabilirsiniz.


Nurpak Bursa Temizlik şirketi olarak Bursa ili genelinde tek fiyat garantisi sunmaya, müşteri memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz.





bottom of page