top of page

Dış Cephe Temizliğinde Bilinmesi Gerekenler

Güncelleme tarihi: 3 Haz 2022

Dış Cephe Temizliği denilince camlarınızda hava kirliliğinin sebep olduğu, yağmurlu havalarda camlarınızda tozların da etkisiyle kirlilik oluşturan faktörler akla gelir. Camlarda oluşabilen bu tür kirlilik, uzun zaman temizlenmediği takdirde, cam tabakasının üzerinde kir tabakası ya da diğer adıyla cam pası meydana gelebilir. Bu kir tabakası cam yüzeye kalıcı kirlilik izleri bırakabilecek, estetik açıdan kötü bir oluşturacak ve cephenin ömrünü azaltacaktır.


Binaların dış cepheleri, iç cepheler kadar kişinin dikkatini çekmemektedir. Bu durum binaların sağlını dıştan içe doğru kötü etkilemekte ve geri döndürülemez sonuçları doğurmaktadır. İç cepheleri temizliği kadar dış cephelerinin de temizliğinin sağlanması hem hijyen hem de görsel güzellik açısından çok önemli bir detaydır. Bu tip cephe temizlikleri periyodik olarak planlanmalı ve bu plana sadık kalınmalıdır. Temizlik çalışmaları ancak tutarlı bir şekilde yapıldığında kalıcı sonuçları beraberinde getirir. Dış cephe temizliğinin içerisinde cam ve duvar temizliği yer alır. Bursa dış cephe temizliğinde asansörlü dış cephe temizlik, sepetli dış cam temizliği, olmak üzere iki farklı teknik ve ihtiyaç göze çarpmaktadır.


Bursa Dış Cephe Temizliğinde Kaliteli Hizmet
Bursa Dış Cephe Temizliği

bursa dış cephe temİZLİĞİNDE NELERE DİKKAT EDİYORUZ?

Bursa ilinde dış cephe temizliğimiz temel olarak cam, duvar gibi yüzeylerin temizliğini ve estetiğini korumak, cephelerin uzun ömürlü yapısını devam ettirmek ve sürdürmek üzerine yapılır. Cepheler oluşturduğu maliyet açısında kişiye ve binaya ağır yükler getirebileceği gibi, binanın sağlığı üzerinde negatif etki de yaratır. Buradaki amaç, bu negatif etkileri en aza indirgemek ve periyodik bir şekilde gereken temizliği yapmaktır.


Toz, kir, bazı çizikler, duvar tahribatı gibi çeşitli yüzey ve cephe sorunlarına, her probleme uygun çözümlerle ve araçlarla müdahale etmeye çalışıyoruz.

Verilen dış cephe cam temizliği işlemi sonrasında yapılar uzun süreli olarak daha temiz ve estetik bir görünüme kavuşmaktadır. Bu noktada Nurpak Temizlik Bursa temizlik şirketi olarak bizleri randevu için arayabilir ve gerekli bilgiyi alabilirsiniz.

Geniş çerçevede temizlik araçlarını kullanarak, dış cephe cam temizliği konusunda detaylı bir temizlik hizmeti sunmaktayız. Verilen hizmet bakımından; ticaret merkezleri, plazalar, iş hanları ve yüksek katlı binalar gibi mekânların camlarının temizlenmesi detaylı bir planlama ve ihtiyaç analizi gerektirmektedir. Bu nedenle, temizlik personellerinin bu alanda oldukça deneyimli olmaları gerekmektedir. Burada ana hedef iş güvenliğini sağlayarak, riskli ve bir o kadar zahmet gerektiren dış cephe temizlik çalışmalarının başarı ile yerine getirilmesidir.


DIŞ CEPHE TEMİZLİĞİ NE SIKLIKLA YAPILMALI?

Cephe temizliği konusunda herhangi bir sorun yaşamamak için camlarınızın en az ayda bir temizlenmesi gerekmektedir. Bu noktada sizlere periyodik olarak dış cephe temizliği hizmetini sizlere sunmaktan memnuniyet duyarız.


Bursa Temizlik Şirketi

Nurpak Temizlik Bursa




bottom of page